Ako imate mačku, pročitajte obavezno ovaj tekst i izbegnite bezizlaznu situaciju

Dobar dan, da li je to hotel za mačke Cat City? Mi imamo mačku, na putu smo ka aerodromu. Macu smo ostavili kod prijateljice, koja nas je histerično zvala pre pet minuta i rekla da ona ipak neće moći da pazi na nju dok smo mi na odmoru. U totalnom sam šoku, ne znam šta da radim, avion nas čeka…”. Ovo je rečenica koju često čujemo, a koju vlasnici maca u jednom dahu izgovaraju primetno potrešeni zbog situacije u kojoj su se svojom krivicom zatekli.

Naravno, u slučaju da nisu popunjeni svi kapaciteti u hotelu za mačke Cat City problem je lako rešiv, ali… U vreme sezone godišnjih odmora često se desi da nema praznih apartmana i onda vlasnici maca budu u velikoj nevolji. Pročitaj više…

Kome ostaviti mačku na čuvanje

Ovo je čuveno pitanje koje skoro svi oni koji imaju mačke postavljaju sebi kada treba negde da otputuju, adaptiraju dom ili su iz bilo kog drugog razloga primorani da se na neko vreme odvoje od svog ljubimca. Skoro svi. Preko 400 ljubitelja mačaka je prestalo da se time opterećuje, jer su našli trajno rešenje.

Pročitaj više…

Kako da odaberete najbolji pansion-hotel za svoju mačku?

Odlučili ste da vaša mačka, iz bilo kog razloga, neko vreme provede u pansionu-hotelu za mačke, a do sada niste imali ovakvu vrstu iskustava. Naravno, nije lako odabrati u koji ćete pansion ili hotel ostaviti svoje voljeno biće, te ćemo pokušati da Vam kroz ovaj tekst pomognemo barem malo u donošenju ove teške odluke.

Pročitaj više…