Hotel za mačke Cat City osnovan je u proleće 2013. godine, prvobitno kao pansion za mačke, u jednom malom objektu u centru Beograda. Nakon prve godine, koja se može označiti i kao eksprerimentalna, odlučeno je da se ode korak dalje u svakom pogledu, a pre svega u cilju obezbeđenja boljih uslova za boravak maca, te se Cat City seli u veći objekat.

Godine 2016. Cat City još jednom menja svoje sedište, ovoga puta u ulici Budmanijeva 21 na Zvezdari. U novom objektu, adaptiranom po svetskim standardima, na 200 metara kvadratnih Hotel za mačke Cat City raspolaže sa ukupno 24 apartmana, od kojih su neki veličine i do 12 kvadrata, dok najveći broj apartmana su standardne veličine od 2,5 kvadrata. Mace na raspolaganju imaju tri potpuno obezbeđene terase. Koncept je takav da je Mačkograd zamišljen kao grad koji ima i svoj bife, dragstor, parkić, pijacu, biblioteku, itd., dok apartmani predstavljaju male stanove za mace.

Hotel je tokom skoro šest godina postojanja ugostio blizu 600 mačaka iz zemlje i inostranstva, različitih dobi, karaktera, potreba, rasa od kojih su neke boravile i preko dve godine.

Mi smo zaduženi da Vaša mačka bude srećna, kada Vi niste u mogućnosti...

Preporučujemo Vam da prethodno pogledate sajt, na kome smo se, na osnovu dosadašnjih pitanja klijenata, potrudili da istaknemo i objasnimo sve pojedinosti koje su važne da znate. Ipak, ako imate dodatna pitanja, želite da zakažete posetu ili da dovedete mačku ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Podeli