Sve veći broj ljudi iz Srbije odlučuje se na odlazak u inostranstvo radi poslovnog usavršavanja ili građenja karijere. Neki od njih su i mačkoljupci. Ako ste vi mačkoljubac koji odlazi u inostranstvo na duži period u redovima ispod pročitajte kako da selidba i po vas i po mačku protekne što bezbolnije.

Odlazak u novu zemlju i novo okruženje, koliko god da je situacija idealna, dovoljno je stresan sam po sebi, a još stresniji može biti ako odmah sa sobom povedete i svoju mačku. Postavljaju se pitanja da li onaj ko vam izdaje stan prihvata ljubimce, da li je stan u potpunosti prilagođen za boravak mace, da li ste obavili kompletnu proceduru oko macine selidbe, itd.

Mi u Cat City-ju, za skoro pet godina postojanja, ugostili smo puno maca u periodu od jednog do šest pa i više meseci čiji su se vlasnici preselili u inostranstvo. Mace su kod nas boravile do povratka vlasnika ili do trenutka kada su vlasnici sve pripremili za smeštaj mace u novom domu. Najčešće su mace boravile tri meseca, koliko obično traje procedura koja je neophodnoa da bi maca legalno pošla na put u inostranstvo.

Iskustva onih koji su ostavljali mačke na nekoliko meseci pročitajte ovde

Za ovakve prilike pripremili smo specijalne popuste od 30 do 40%, a mace koje kod nas borave duže vreme imaju drugačiji tretman u odnosu na druge mace u smislu dužih dnevnih šetnji, itd.

Tokom vaše odvojenosti od ljubimca pomoću Vibera, Facebooka ili WhatsAppa održavamo kontakt, te povremeno šaljemo foto i video izveštaje o macinom boravku.

Ne ustručavajte se da nas u vezi detalja kontaktirate putem telefona 0628375679 (poziv, Viber….), mejla pansionzamacke.bg@gmail.com ili Facebook stranice Pansion za mačke Cat City.

p.s. pozdrav za Alisu, Dobrilu, Umku, Mrvicu, Đoleta i sve druge mace gastarbajtere 🙂

Podeli
Prethodni tekstSledeći tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *