Još malo je ostalo do novogodišnjih i božićnih praznika, ne zaboravite da na vreme rezervišete hotel za vašu mačku.

Svi volimo praznike koji obeležavaju kraj tekuće i početak nove kalendarske godine, te mnogi od vas baš to vreme odaberu za odlazak na put sa porodicom i prijateljima. Ipak, uvek se postavlja pitanje kome poveriti mačku na čuvanje tokom praznovanja, a ne poremetiti prazničnu euforiju nametnutom obavezom. Kao logično rešenje nameće se hotel za mačke.

PROČITAJTE četiri razloga zašto ne treba da ostavite mačku kod rođaka ili prijatelja

Hotel za mačke Cat City tokom prethodnih godina u vreme novogodišnjih praznika ugostio je na desetine mačaka iz Srbije i inostranstva, čiji su vlasnici i po dva meseca unapred obavljali rezervacije.

Cat City, koji se nalazi u mirnom delu gradskog jezgra, okružen dvorištem i okolnim zgradama i kućama, uz veoma dobru izolaciju pruža mogućnost mirnog boravka tokom najluđe noći kada se petarde i vatrometi čuju na sve strane, te mace nisu izložene ovim zvučnim agresorima.

POGLEDAJTE kako da odaberete najbolji pansion ili hotel za mačku

Kako funkcioniše prijem i sam boravak maca u hotelu pročitajte ovde, o uslovima i pravilima informišite se u ovom tekstu, a putem telefona 062 83 75 679 (poziv, Viber….), mejla pansionzamacke.bg@gmail.com ili Facebook stranice Hotel za mačke Cat City zakažite posetu ili rezervišite mesto.

Prijem maca za novogodišnje praznike obavlja se najkasnije do 30. decembra.

p.s. uvek se posebno radujemo gostima sa kojima provedemo novogodišnje praznike. 🙂

SAVET: Ako po prvi put ostavljate mačku u hotelu preporučujemo da to učinite dan pre odlaska na put. Ovim potezom zaštitićete i sebe i macu od skoro neizbežnog stresa i moći ćete na miru da proverite da li ste sve spakovali za put.

Iskustva osoba koje su ostavljale mace u Hotelu za mačke Cat City pogledajte ovde

Podeli
Prethodni tekstSledeći tekst